dilluns, 6 d’agost del 2012

Adéu Índia des de Varanasi

Namaste! Avui som a Varanasi, on ens va costar forca arribar-hi. Vam patir molt perquè l’autobús anava tard, i aquí tot es moooolt lent. Finalment vam arribar deu minuts abans que sortís el tren de nit i no us imagineu l'alegria que vam sentir.
Després de dormir forces hores al tren, vam arribar a les 7 a Varanasi (amb més de dues hores de retard, això sí, però millor perquè sinó arribàvem massa aviat). Aquesta ciutat, on molts hindús venen a fer ofrenes i a morir al riu Ganges no ens ha acabat d'agradar massa. De fet, en general les ciutats índies no ens han acabat d'entusiasmar.
Varanasi és gran, ple de carrers estrets on costa una mica orientar-se, brut i amb gent que no ens ha acabat de fer el pes. La guia ja ens avisava que estafen molt aquí, però tot i no refiar-te de ningú, quan dónes una mica de confiança ... Zas! Però de tot se n’aprèn.
Aquesta tarda agafem un bus (destartalat i sense llitera) cap al Nepal, on esperem arribar demà mati i no tenir masses problemes per creuar la frontera. Ja ens han avisat que al Nepal hi ha problemes de pluja, a veure com ho farem per passar aquesta última setmana llarga que ens queda de viatge.
Fins aviat!!

3 comentaris:

  1. Diuen que la India T'encanta o l'odies... no deixa indiferent... M'agradat seguir el teu viatge aquest dies...

    REcords

    Cristina Antolin

    ResponElimina
  2. Molt interessant la narració del viatge. A veure si al Nepal les coses es posen més fàcils.
    De moment, no tinc ganes d´anar a l´India.

    ResponElimina